Restaurant Kruydt schenkt Delfts Blauw Water

Restaurant Kruydt schenkt Delfts Blauw Water

Het aantal horecabedrijven dat meedoet aan het Delfts Blauw Water project neemt toe. Ook Restaurant Kruydt aan de Paardenmarkt heeft het nu op de kaart staan. Per karaf wordt één euro van de gasten gevraagd. Die euro wordt besteed aan goede doelen.
Manager Dennis Vos legt uit waarom ook  Kruydt aan deze actie meedoet. “Ik vond het een sympathieke actie en de doelen spreken mij aan. Gelukkig denken onze gasten er net zo over. We krijgen regelmatig positieve reacties. Er zijn zelfs gasten die niet één maar spontaan 5 euro voor de karaf water betaalden.” En aan gasten heeft Kruydt gelukkig geen gebrek. Dennis Vos: “Neen, we mogen zeker niet klagen. We zijn nu bijna een jaar open en we krijgen steeds meer vaste gasten. De bezettingsgraad is echt goed. In het weekend is reserveren zelfs een must.”
Alles klopt bij Kruydt: een regelmatig wisselende kaart met dagverse producten, iedere twee weken een nieuw menu met bijpassende wijn, een tijdloos, stijlvol interieur met de ambiance  van het voormalige kruithuis (een Rijksmonument). En het belooft nog beter te worden, voorspelt Dennis Vos : “We gaan ons terras uitbreiden dus wanneer het weer dat toelaat, kunnen onze gasten heerlijk buiten eten.” En aan tafel uiteraard een koel glas Delfts Blauw Water drinken!

Deel deze post